Seuraa meitä sosiaalisessa mediassa

Tietoa meistä

Yhdyskuntaan kuuluu noin 3000 jäsentä, joten lukumääräisesti mitattuna yhdyskunta on Suomen suurin islamilainen yhdyskunta. Yhdyskunta on rekisteröity vuonna 1995.

Toiminnata Yleisesti

Yhdyskunta toimii aktiivisesti päivittäin aukioloaikojensa rajoissa opettaen uusille muslimeille ja lapsille mm. suomeksi Koraanin sisältöä ja lukemista sekä arabian kielen kirjaimia.

Erityistoimintaa

Muslimien perheongelmien käsittelyä varten yhdyskunnassa toimii vaitiolovelvollinen henkilökunta erillisessä toimistotiloissa perheiden neuvonta-apua varten tai ohjatakseen perheet heidän asioihinsa erikoistuneiden viranomaisten kanssa yhteistyöhön.
Tehtävään valikoituneet vapaaehtoiset veljet ja siskot auttavat, opastavat ja tukevat yhdessä avun tarpeessa olevia muslimiperheitä tai yksinäisiä muslimeita neuvoen ja koordinoiden viranomaisyhteistyötä kysyvien tarpeet huomioiden.Yhdyskunnalla ovat hyvät, luottamukselliset ja toimivat suhteet maamme eri viranomaisten kanssa.

Muuta

Yhdyskunnan jäsenten käytössä toimii kirjasto, josta jäsen voi lainata islamilaista kirjallisuutta sekä erilaisia videoita.

Elämäntarkoitus

Auta moskeijaa hyväntekeväisyydellä

Voit maksaa oheiseen tiliin.

Helsinki Islam Keskus

Tilinumero IBAN muodassa: FI4014263000112548

Suomen Nordea Pankin BIC koodi on NDEAFIHH

Tauhiid luento osa1
Tauhiid luento osa2
Tauhiid luento osa3